Добавлено: 2007-08-15 13:31:11 Заголовок:
Питання до адміна
Чому ви дозволяєте собі ображати людей за національною ознакою: «Сумасшедшие хохлы или Мужские игры на свежем воздухе» (http://turistua.com/article/637.htm). Цікаво як би виглядало, якби ваша стаття називалася, наприклад: «Сумасшедшие жиды…» або «Сумасшедшие кацапы…?». Напевне міжнародний скандал міг би бути зі звинуваченнями вас у антисемітизмі та русофобії. Мабуть не буду оригінальним, коли скажу, що усі народи поважати треба, а найперше той, серед якого живеш! Чи ви іншої думки?
Добавлено: 2007-08-15 17:34:48 Заголовок:
Re:Питання до адміна
Шановний Вася! Очевидно, Ви не дуже уважно ознайомились зі статтею, на яку посилаєтесь. В ній іде мова про мото-фан-клуб з назвою «Crazy Hohols Double Rada». Як то кажуть, "из песни слов не выкинешь". Щиро запевняємо Вас, що глибоко поважаємо свій та всі інші народи світу і в жодному разі не маємо наміру образити котрийсь із них.
Добавлено: 2007-08-16 10:14:51 Заголовок:
Re:Re:Питання до адміна
Дякую вам за відповідь. Я дійсно неуважно прочитав статтю, каюся. Ну що ж будемо розбиратися з цим фан-клубом. На мій погляд така, м’яко кажучи, дивна назва, це все одно що, наприклад, якби якась асоціація топ-моделей назвалася “Pretty gores”. А ще наші люди дивуються, чому за кордоном на них усі плюють. Ну як же їх можуть поважати іноземці, якщо вони самі себе не поважають?